dinsdag 20 maart 2012

Het dekentje is af

Mijn dekentje is af, en ook meteen in gebruik genomen. Ik zou gisteravond de workshop bezemsteelhaken hebben, maar toen ik daar kwam was er nog niemand, ik dacht dat ik me in de tijd vergist had en heb een half uur buiten staan kleumen. Toen er nog niemand kwam ben ik naar huis gegaan, door en door koud. Dus het dekentje kwam goed van pas. Toen ik mijn  mail na keek bleek de workshop afgelast te zijn omdat er niet genoeg deelnemers waren. Wel jammer, maar omdat ik het materiaal toch al in huis heb ben ik nu via you tube als nog aan het bezemsteelhaken gegaan.
Ik vind het een heel mooi patroontje worden maar wat onhandig met die dikke pen. En het wordt gewoon een recht lapje of sjaal (als ik de smaak te pakken heb) , ik heb nu geen patroon van een mooie omslagdoek.
Maar goed met een kop thee en mijn dekentje werd ik langzaam toch weer lekker warm.
Ik heb er een simpel randje omheen gehaakt, niet zo duidelijk te zien op de foto, moest zelf mijn voeten er onder uit doen om de foto nog een beetje helder te krijgen, als tegen licht. Kon niet wachten tot het overdag was en de flits maakte hele vervormde foto`s.

2 opmerkingen:

 1. Wow, wat een werk is dat geweest, maar wel heel mooi. En jij weet nu ook dat hij lekker warm is :)
  Jammer zeg, dat de workshop niet door ging. Maar inderdaad, met een video op You Tube kom je ook een heel eind.
  Ik ben beniewd naar het resultaat.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie leuk geworden zeg!
  Jammer van de workshop maar volgens mij ben jij handig genoeg om heel veel zelf uit te dokteren!

  BeantwoordenVerwijderen